Online magazines

8 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
zakenbarometer oktober 2023
De verkoopresultaten van de voorbije maand oktober in de zelfstandige schoendetailhandel in ons land zijn andermaal negatief in vergelijking met oktober vorig jaar. Dat is nu al de derde maand op rij dat er minder omzet gerealiseerd wordt dan tijdens dezelfde maand van vorig jaar.

Axelle Brants - bladmanager 

De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Stijlvol, trendy, comfortabel - de Rieker K1 herfst-winter 2024/25 collectie presenteert een grandioze wereld van nieuwe stijlen en betrouwbare comfortfuncties!
De laatste positieve resultaten dateren al van juni, toen we gemiddeld 30,2% beter presteerden dan in juni 2022.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
De verkoop van sneakers sneeuwt de gehele markt onder. Ook de hoge laars verliest haar pluimen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.