Online magazines

15 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Trends damesschoenen

In 2025 laten we de stilistische overdaad van de afgelopen paar seizoenen achter ons. In plaats daarvan omarmt de modewereld een minimalistische soort helderheid. Door te putten uit het verleden, ontstaat er een nieuwe, gebalanceerde visie voor de toekomst. Deze wordt gekenmerkt door elegant conservatisme, minimalisme en een ingetogen jovialiteit. 

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De modewereld lijkt al een flinke tijd geobsedeerd te zijn met de jaren 70 en dit is ook in 2025 het geval. De Mary Jane, een gesloten, laag uitgesneden schoen met één of meerdere bandjes over de wreef, maakt een comeback.

Meer dan ooit combineert deze wandelschoen nu een perfecte pasvorm met een stijlvolle uitstraling. De tenen krijgen alle ruimte die ze nodig hebben, zonder dat er aan functionaliteit ingeboet moet worden.

 

Van zondag 25 februari tot en met dinsdag 27 februari 2024 organiseert CAST de Comfortable Fashion Days, een evenement speciaal gericht op winkels die zich richten op mode en comfort. Tijdens deze drie levendige inkoopdagen presenteren diverse merken hun nieuwe collecties in Nieuwegein (NL).
MEPHISTO combineert op subtiele wijze comfort en moderniteit. Door de iconische ontwerpen van het merk te herinterpreteren, schittert de nieuwe MEPHISTO herfst/wintercollectie met warme kleuren en zachte, soepele leertexturen. Ontdek onze modellen nu: showroom S. Benidorm 152.
Stap in de wereld van stijl en glamour met Remonte! Deze herfst/winter 2024/25 lanceren we een internationale reclamecampagne met niemand minder dan Hollywood-ster Elizabeth Hurley als ons gezicht. Deze Britse actrice en mode-icoon brengt Hollywood en glamour direct naar jouw winkels.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.