Online magazines

27 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Titel

Een aantal winkeliers laat blijken dat de verkoop stabiel blijft of groeit. We zien immers een gemiddelde groei van 1,32% sinds het begin van het jaar.

Dat blijkt ook uit de lichte stijging van het consumentenvertrouwen in november, gemeten door de Nationale Bank. Ook de bijdrage van kledij en schoeisel tot de inflatie blijft beperkt tot een lichte groei tot 0,20%, terwijl die globaal voor november 0,76 bedraagt (°STATBEL).


Axelle Brants - bladmanager 
Al meer dan vijfentachtig jaar verbindt men de naam Beneens met kwaliteit en vertrouwen. Stichter Jozef Beneens begon in 1935 als zelfstandig schrijnwerker. Op zijn vakmanschap in hout is Beneens vandaag nog steeds bijzonder trots.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0% Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
November oogt weer somber voor de verkoopresultaten. We sloten af op -3% omzet en -1,5% verkocht paren. De tendens die we al zagen sinds juni 2023 wordt bevestigd. Wat zeggen onze respondenten?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.