Online magazines

28 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
marktmonitor schoenenbranche


Uit de Schoenenbranche Marktmonitor 2024 van Marktdata.nl blijkt dat in de afgelopen vijf jaar een kwart van de schoenenwinkels is verdwenen. Gemiddeld telt Nederland krap 10.000 inwoners per schoenenzaak. 

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Net als vorig jaar startte januari 2024 met betrekkelijk positieve cijfers. Met gemiddeld 3,4% meer omzet en 2,1% meer verkochte paren ten opzichte van januari vorig jaar kan de schoenverkoper best tevreden zijn.

 

Het aantal bedrijven met als hoofdactiviteit schoenenzaak is de afgelopen vijf jaar met 25 procent afgenomen van 1.140 in het jaar 2018 tot 855 in het jaar 2023.

 

 

 

SJ is een bruisend internationaal schoenlabel met één grote betrachting: de sneakerwereld op haar kop zetten. De strijd wordt gevoerd op diverse vlakken, met hippe, innovatieve modellen binnen ieders bereik.
Pénelope Cruz, een Oscarwinnende actrice, een icoon van glamour en een internationale merkambassadrice voor Geox, mag zich ondertussen ook modeontwerpster noemen van het Italiaanse schoenenmerk.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!

Lees nu Shoes! Onmisbare vakinformatie voor de schoenenbranche.

 

 

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.