Online magazines

4 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
VERKOPEN VIA C.R.A.C.-STRUCTUUR

De winkelbezoeker wil een pakket gepersonaliseerde voordelen (en/of mindere nadelen) en het resultaat ervan aankopen. Stel dus alles in het werk opdat jouw winkelbezoeker dit resultaat nu waarheidsgetrouw beleeft. Hoe? Dit leest u in dit online magazine.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Dit artikel heeft als hoofdbedoeling jouw manier van verkopen te optimaliseren en dit door het behandelen van jouw winkelbezoeker via de C.R.A.C.-structuur: eerst Chambreren/Charmeren, om vervolgens een Raadsel op te lossen, Appetijt te geven ...
Stijlvol, trendy, comfortabel - de Rieker K1 herfst-winter 2024/25 collectie presenteert een grandioze wereld van nieuwe stijlen en betrouwbare comfortfuncties!
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.