Online magazines

15 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
oversized handtassen blijven populair
Oversized handtassen blijven populair voor lente/zomer 2024. Om praktische redenen worden ze vaak gecombineerd met bijpassende kleinere tasjes. Textuur speelt een belangrijke rol. Tassen moeten vooral niet te glad en gepolijst zijn, maar vallen op door hun bijzondere structuren: glad, grof, glanzend, aaibaar ... alles passeert de revue.

Axelle Brants - bladmanager 
Ancienne Maison Dubois et Fils SA brengt de CAT Lifestyle Footwear collectie terug in de BENELUX markt vanaf seizoen lente/zomer 2024.
Betaal voor 1 abonnement en krijg toegang tot alle artikels en content van de 6 leidinggevende vakbladen binnen de retailsector. Ons uniek aanbod geeft niet alleen toegang tot kwalitatieve en betrouwbare vakinformatie over uw eigen vakgebied maar ook van 6 andere vakgebieden.
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0% Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
Stijlvol, trendy, comfortabel - de Rieker K1 herfst-winter 2024/25 collectie presenteert een grandioze wereld van nieuwe stijlen en betrouwbare comfortfuncties!
Limegroen, oranje en knalrood: gedurfde en sprekende kleuren domineren in de tassencollecties voor volgende zomer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.