Online magazines

6 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
mobiel betalen
Vorig jaar betaalden de Belgen 41 miljoen keer met hun smartphone via Payconiq of Bancontact in de winkel, zo blijkt uit cijfers die werden vrijgegeven door de app, die haar 5e verjaardag viert. Dit is een stijging van 133% ten opzichte van 2022. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
De FW24 collectie van Xsensible biedt een breed scala aan sneakers, laarsjes en booties. Elk paar kenmerkt zich door ongeƫvenaard comfort, stijl en functionaliteit, waarbij elk detail zorgvuldig is doordacht.
Uit het Structuurrapport Schoenherstellers 2024 van Marktdata.nl blijkt dat in het jaar 2023 het aantal bedrijfsvestigingen van schoenherstellers met bijna vier procent is afgenomen.
De mobiele betaalmethodes Bancontact en Payconiq zijn stevig ingeburgerd: in 2023 gebruikten ongeveer 2 miljoen Belgen de Payconiq by Bancontact-app om een mobiele betaling uit te voeren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.