Online magazines

4 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
"De winkel moet een aangename plek zijn om te vertoeven"
Het was de overgrootvader, schoenmaker Vital Quicke, die in 1904 Quicke Shoes uit de grond stampte. Toen bevond de winkel zich nog in de Oude Zak in Brugge, vlak naast de Brugse school Maricolen.

Axelle Brants - bladmanager
Ancienne Maison Dubois et Fils SA brengt de CAT Lifestyle Footwear collectie terug in de BENELUX markt vanaf seizoen lente/zomer 2024.
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
In het centrum van de historische stad Brugge, huist Quicke Shoes. Een familiezaak met een rijke geschiedenis. De winkel viert volgend jaar tevens zijn 120-jarig bestaan.
Stijlvol, trendy, comfortabel - de Rieker K1 herfst-winter 2024/25 collectie presenteert een grandioze wereld van nieuwe stijlen en betrouwbare comfortfuncties!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Shoes 

Shoes maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.